Få store rabatter via din nye B2B-indkøbsportal

Velkommen
DataLøn-kunde!

Som kunde hos Dataløn får du nu LogBuy Business med i dit abonnement helt uden beregning!

Som virksomhed har du sikkert ofte ønsket købekraft som de helt store, så du kan købe ind i mængder, der udløser mærkbare rabatter. Det kan du nu! Vi har nemlig forhandlet rabatterne for dig til vores B2B-indkøbsportal, så vi samlet set opnår den eftertragtede købekraft.  

Sådan kommer du
i gang!

Udfyld formularen så opretter vi dig på Visma LogBuy Business, og du vil herefter modtage en aktiveringsmail (typisk inden for 24 timer). Så snart du har aktiveret din profil, har du fuld adgang til alle rabatterne. 

God fornøjelse!

Brug for ekstra hjælp eller onboarding af aftaler?

Vi står til rådighed når du ønsker at oprette dig til en af vores B2B-aftaler eller generelt har spørgsmål. Du kan derfor altid kontakte os på følgende: 

Tlf.: +45 36 94 65 89

E-mail: michael.bade@visma.com

Indkøbsportalen til alle typer virksomheder

Køb ind blandt de bedste leverandører i markedet. Vi har rabataftaler inden for stort set alle kategorier af varer, som du løbende kan få brug for til din virksomhed. Nedenfor kan du få en forsmag på, hvad der venter dig, når du har fået adgang. 

B2B logoer
Vi er altid klar til at hjælpe

Brug for hjælp?

Oplever du problemer af nogen art, modtager du ikke aktiveringsmailen, eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på support@logbuy.dk eller 70206556.